AdSense başvuruları için acele etmeyin!

26 Kasım, 2016
AdSense başvuruları
AdSense başvuruları
Google AdSense reklam ağı nedir? Nasıl başvurmalıyım? AdSense 'e başvurmak için nasıl bir bloga sahip olmalıyım? Bloguma Google reklamları nasıl ekleyebilirim?

Her ne kadar benim blogum için bu konu şu an için erken olsa bile, bu konu ile ilgili ufak bir giriş yapmak istedim. 

Öncelikle AdSense , Google'un reklam ağıdır. Bu reklam ağı sayesinde Youtube kanalımızdan, internet sitelerimizden veya blogumuzdan para kazanabiliriz. Ve bunları yaparken bir Gmail hesabı olması yeterli. İnternet sitelerinize Google AdSense reklamları eklemek için öncelik onaylı bir hesabına sahip olmanız gerekir. Peki Google reklamlarını alabilmek için nasıl bir internet sitesine ya da bloga sahip olmamız gerekir?

İlk önce internet sitelerinin nasıl olması gerektiğinden bahsedelim. İnternet sitenize AdSense onayı alabilmeniz için öncelikle belirtilen şartları sağlamanız gerekir. Siteniz bu şartları sağlıyorsa, başvuru yapmaktan çekinmeyin. Başvurunuzun ardından bir kaç aşamalı süreçlerden geçeceksiniz ve internet siteniz uygun bulunursa onayı alabilecek ve para kazanmaya başlayacaksınız. Her zaman belirttiğim gibi özgün içerikler üretmeniz çok önemli.

Şimdi asıl konumuz olan Blogger sayfamıza Google reklamlarını nasıl alırız ona gelelim. Öncelikle blogunuz en az 6 ayını doldurmuş olması gerekir. Ayrıca tamamen özgün içerikler ve özgün fotoğraf yüklü olması gerekir. Ziyaretçilerinizin rahat bir şekilde gezebileceği bir tasarıma ve düzene sahip olmalıdır. Blogunuzun başlığından tutunda yayınlarınıza eklediğiniz fotoğraflara kadar her şey özgün olmalıdır. Bu koşulları sağladıktan sonra başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınızın ardından kabul edilmediyseniz eğer, neden kabul edilmediğinize dair sebepler email adresinize gelecektir. Hatalarınızı düzeltin ve tekrar başvuru yapın. Bu işlemler sayesinde hatalarınızı görebilecek ve hatalarınızı düzelterek daha iyi bloga sahip olabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.