Tavsiye ettiğiniz markalar var mı? (Marka mimi)

10 Nisan, 2017
Marka mimi
Marka mimi
Günlük yaşantımızda bir çok marka ile karşılaşırız; Gıda, kozmetik ürünleri, teknolojik ürünler, mutfak araç gereçleri gibi. Peki herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?

Arada Saçmalamak Lazım adlı blogun yazarı sevgili Fulya Erdoğan, Marka Mimi'nde bana da yer vermiş. Ben de vakit kaybetmeden cevabımı paylaşmak istedim. Bu arada tekrar teşekkür ederim kendisine. Kendisinin Marka Mimi (Ahanda İlk Mim Deneyimim ^.^) adlı yazısına buradan (blog kaldırıldı - 30.12.2019 güncelleme) ulaşabilirsiniz.

Her ne kadar marka takıntım olmasa da tavsiye edebileceğim bir kaç tane var😉


1. GoDaddy

Alan adı (domain) ve host satın alırken kullanabileceğiniz güvenilir bir firmadır. Oldukça uygun fiyatlarla alışveriş yapmak mümkün. Ayrıca teknik konularda Türkçe olarak ta yardım almak mümkün.

2. Casper

Her ne kadar sevilmese de laptop (dizüstü) bilgisayar satın almayı düşünenler için Casper'ın Nirvana serisini tavsiye edebilirim. Okuduğum onca kötü yoruma rağmen yaklaşık 7 yıldır Casper markalı bilgisayarı kullanıyorum. Ve hala sapasağlam😊

3. Samsung

Akıllı telefonlar olmazsa olmaz😊. Telefon konusunda kesinlikle Samsung'un Galaxy'i serisini tavsiye ederim. Şarj, dayanıklılık ve ses konusunda oldukça başarılı. Yaklaşık 2 yıldır S4 Verizon kullanıyorum. Gayet memnunum.

Tabi benim tavsiyelerim teknoloji ağırlıklı oldu😊.

Kapanış!

Bu yazı ile Blog Tecrübem adlı kişisel blogumda ilk mim yazımı sizlerle paylaşmış oldum. Umarım hoşunuza gitmiştir. Bu arada ufak bir ekleme yapmak istiyorum:

Çok sevdiğim bir öğretmenim derdi ki, eğer bir ürünün reklamı çok yapılıyorsa o ürün ya kalitesizdir ya da sağlıksızdır. Bu yüzden marka tercihi yaparken dikkatli olmakta fayda var.

Peki sizin tavsiye ettiğiniz markalar var mı?

9 yorum:

  1. Mimlemek ve mim yazıları güzeldir. Samimidir. Ancak yazılı katı kurallar silsilesi olmasa da mim'in de kuralları vardır. Örneğin, bu mime cevap verirken sizinde birini mimlemeniz gibi... Bu şekilde mimlenen tek kişi olsaydınız mimi kitlemiş olacaktınız. :)

    Yazınızın sonundaki görüşe katılıyorum. Özellikle teknolojik ürünlerde markadan çok parçalara ve özelliklere dikkat edilmesi gerekir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tek mimlenen olsaydım isim verirdim mutlaka Vural Hocam. Mim, yazmak isteyen herkese açıktır... Ama sizin de bu Marka Mimi'ne özellikle katılmanızı rica ediyorum :) Saygılarımla...

      Sil
  2. Teknolojik urunlerde aklimizda bulunsun. Ben de blog isimlerini yazmamistim. Zaten cogunu Fulya yazmis :)) Olmadi mi benim?:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ´´isteyen herkesi mimliyorum`` diye yazmak lazım.İşler karışıyor sonra ^.^

      Sil
    2. :) Ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum. Ayrıca yazımın sonunda sorumu da sordum. Dileyen dostlar yorum yaparak ya da bir yayın hazırlayarak bu mime katılabilirler.

      Sil
  3. Valla Süper olmuş.Bende 3 yıldır Galaxy S3 mini kullanıyorum ve çok memnunum.Teknolojik olaylarda en yeni çıkanı değil de bir iki tık aşağısı ama son düzeltilmeleri yapılmış olanları tercih ediyorum.Bir çok kullanıcı yorumu okumam ve ne özellikler istediğime karar vermem gerekiyor almadan önce.Güzel olmuş Mim ^.^

    YanıtlaSil
  4. GoDaddy ve Casper ile ilgili bir şey diyemem ama akıllı telefonda iphone kesinlikle 1 numara. iphonedan başka telefon kullanmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi iphone rakiplerine göre oldukça başarılı ama bana pek kullanışlı gelmiyor.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.