Adwords ajansı ne yapar?

29 Haziran, 2017
CRM MEDYA
CRM MEDYA
Günümüzde ticaret büyük oranda internet yardımıyla yapılmaktadır. Şirketler internet yardımıyla ağlarını genişletiyor ve daha fazla kitleye ulaşıyor. İnterneti kullanmak da bir site açıp bilgi yüklemekten ibaret görünmüyor.

Her işin olduğu gibi interneti kullanmanın ve web sitesi yönetmenin de kuralları var. bu kuralları hakim olarak sitenizin daha üst sıralarda görünmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle yaptığınız iş ile ilgili aramalarda sizin siteniz daha üstte çıkacaktır. Hatta iş anlaşmalarınız da bu durumdan etkilenecektir. Çünkü artık her şey internet ortamında araştırılarak yapılıyor. Ön araştırmalarda şirketinizde daha çok insan tanışacaktır. Bu konuda şirketinizin ve sitenizin reklama ihtiyacı vardır. Bu reklam hizmeti de Google Adwords üzerinden veriliyor. Bu konuda alanında uzman bir Adwords Ajansı ile çalışmanız gerekmektedir. Uzmanlık anlamında deneyimli ve iyi bir kuruluş ile çalışırsanız Google Adwords hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Sizi istediğiniz noktaya ulaştıracak olan bu reklam çalışmalarının başarılı olmasıdır.

Google Adwords 


Bildiğimiz reklam çalışmalarının internet üzerinde yürütülmesini sağlayan ürün Google Adwords olarak adlandırılıyor. Amaç söz konusu internet sitesinin daha geniş alanlara yayılması kitleler tarafından fark edilmesidir. Bunun için web ağları üzerinden reklam çalışması yapılması gerekiyor. Bu sektörün bilinmesi gereken bir yönü daha var. Adwords üzerinden verilen reklamlarda gelir sağlama imkânı da tanınıyor. Yani söz konusu reklamlar ne kadar tık aldıysa o kadar gelir elde ediliyor. Bu nedenle ne kadar çok kişi tarafından tıklanırsa o kadar da gelir getirebiliyor.

Google Adwords’u Etkin Kullanmak


Google Adwords’ten daha iyi yararlanabilmek için yaptığınız reklam çalışmasının sağlamasını yapmanız gerekir. Siz ne kadar bütçe ayırdınız, bunun karşılığında siteniz kaç kere tık aldı ve ne kadar gelir elde ettiniz? Bu üç sorunun cevabını vererek Adwords’u daha etkin kullanabilirsiniz. Bunun için ücretsiz hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Google Analytics bu konuda yararlanabileceğiniz ücretsiz bir sistemdir. Sistem üzerinden sitenizin eski ziyaretçilerini, yeni ziyaretçilerini sayı olarak öğrenebilirsiniz. Reklam çalışmasından ne kadar ziyaretçi geldiğini buradan takip edebilirsiniz. Site reklamıyla birlikte anahtar kelimeleriniz üzerinden de reklam çalışması yaptırabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Kurumsal firmalar google reklamlarını yönetmeleri için google partner kayıtlı ajanslarını tercih etmelidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ayrıca ajanslardan ziyade bu konuda freelancerlarla çalışmaları daha verimli ve daha etkili olacaktır. Adres Gezgini bu şekilde düşünmeme neden olan başlıca örneklerden.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.