Hukuk işlerini evinizden halledin

30 Haziran, 2017
Hukuk işlerini evinizden halledin
Hukuk işlerini evinizden halledin
Hukuk sektöründe çalışan avukatlar, gündelik iş temposu içerisinde çok farklı davalar ile meşgul olmaktadır. Bu davaların birçok kırtasiye işleri de zaman almaktadır. Deliller, keşif belgeleri, müşteri bilgileri ve dava gibi birçok belgenin düzenli bir biçimde saklanması gerekmektedir.

Brunsia firması hazırlamış olduğu hukuk bürosu otomasyon programı sayesinde her türlü gerekli belgeyi bir programa yüklemektedir. Akıllı özelliğe sahip bu program ile artık dosya tutmanıza ya da belge saklamanıza gerek kalmamaktadır. Bunun yanı sıra avukat web sitesi de önemli bir diğer mevzudur. Avukatların kendilerini tanıtabilmesi için web sitelerine ihtiyaç duyulmaktadır. Şirket web sayfası tasarımı da yapmaktadır.

Smart Law Ne İşe Yarar?


En iyi hukuk otomasyon programları arasında yer alan bu yazılım ile tüm dava dosyalarınıza bilgisayar ya da cep telefonu üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Programın birçok özelliği vardır.
  • Ara yüzü değiştirebilme
  • Görev başlığı altında görev yönetimi yapabilme
  • Her yerden erişim sağlayabilme
  • Hatırlatma ve randevu sistemi
  • Dava dosyalarını düzenleme
  • Dava dosyalarını türüne göre ayırabilme
  • Müvekkil bilgilerini depolayabilme
  • Davaya dair tüm temyiz sürecini otomatik olarak programlayabilme
  • Dosya ve belgeleri yönetebilme
  • Keşif belgelerini aktif bir şekilde depolayabilme de bir diğer özelliktir. Böylelikle bu hukuk otomasyonu ile ofisinize bile gitmeden işlerinizi takip edebilirsiniz.

Brunsia Law Ne İşe Yarar?


Avukat web siteleri için kullanılan bu yazılım oldukça işlevsel bir yapıya sahiptir. Güçlü bir güvenlik sistemine sahiptir. İstediğiniz taktirde size özel logo da tasarlanmaktadır. Ayrıca web sayfası içinde çoklu dil seçeneği de mevcuttur. Bu sayede sınırları aşan bir üne kavuşabilirsiniz. Hukuk konusundaki makalelerinizi de bu sayfa üzerinden yayımlamanız mümkündür. Bir diğer önemli seçenek ise harita ve navigasyon bilgileridir. Çalıştığınız hukuk bürosunun açık adresi, harita üzerinde gösterilmektedir. Böylece insanlar size daha kolay bir biçimde ulaşacaktır. Avukatlar için web sitesi konusunun ne kadar önemli olduğu düşünüldüğü zaman, bu yazılımı kaçırmak istemeyeceksiniz. Bu sayede fark yaratabilir ve daha fazla insana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.