Kombi servisi hizmetlerinde kalitenin önemi

10 Şubat, 2018
Kombi servisi
Kombi servisi
Sürekli gelişen teknolojinin sağladığı yeni nesil olanaklar ile birlikte artık yaşamın her alanında son derece önemli fırsatlardan ve kolaylıklardan yararlanabilmek mümkün oluyor. Günümüzün teknolojik yenilikleri yaşamın her noktasında sağladığı önemli kolaylıklar ile birlikte yaşam standartlarının çok daha yüksek kaliteye sahip olmasını sağlıyor. Modern dünyada ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarının karşılanabilmesi konusunda kombi teknolojisinin sağladığı önemli fırsatlar bulunuyor. Özellikle de Demir Döküm teknolojisinin geniş fonksiyonelliğe sahip olan kombi modelleri ile son derece yüksek kalitede bir kullanım deneyimine ulaşılabiliyor. Kurtköy Arçelik Servisi merkezi ise bu cihazların daha verimli ve daha uzun vadeli kullanımları konusunda kullanıcıya yardımcı oluyor.

Düzenli olarak kontrol uygulamalarının gerçekleştirilmesi gereken ve bu çerçevede de profesyonel müdahale gerekliliği bulunan Baymak kombi cihazları ile ilgili olarak teknolojik standartlarına uygun servis altyapısı ile servis hizmetlerini şekillendiren Çekmeköy Arçelik Servisi merkezi tarafından tüm kombi modellerine ilişkin profesyonel bakım ve onarım uygulamaları gerçekleştiriliyor. Teknolojik standartlarına uygun ve beraberinde de kullanıcı memnuniyeti hedefli hizmet anlayışı ile son derece kaliteli servis hizmetlerinden en ekonomik şekilde yararlanabilmek mümkün oluyor.

Yüksek teknolojiye sahip olan Baymak kombi modellerine ilişkin olarak bakım işlemlerinin yılda en az 2 defa olacak şekilde gerçekleştirilmesine önem verilmesi hem kombinin daha verimli ve daha uzun vadeli kullanılabilirliğini sağlar hem de güvenli kullanımı mümkün kılar. Sultanbeyli Arçelik Servisi bu alanda uzman teknik ekipleri ile kombi cihazlarının teknolojisine uygun standartlarda yıllık kombi bakımı işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Ayrıca arızası bulunan kombi cihazları ile ilgili olarak da gerekli olan müdahaleleri de yerinde gerçekleştirirken, olası parça değişimi gerekliliklerinde de sadece orijinal yedek parça kullanımı ile hem verimliliğin hem de güvenli kullanım standartlarının korunabilmesine yardımcı oluyor. Bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçları ile de en kısa süre içerisinde ilgili noktaya gerekli müdahalelerin gerçekleştirilmesi için alanında uzman ve deneyimli teknik servis personellerinin yönlendirmeleri gerçekleştiriliyor. Bu sayede gereksiz zaman kayıplarının da önüne geçilebilmesi sağlanabiliyor.

5 yorum:

  1. Şu ana kadar bir kez yaptırdım.Baktım görevlinin yaptığı şeyi bende yapabiliyorum.Servis çağırmıyorum artık : )

    YanıtlaSil
  2. Bizimki buderus valla çok memnunuz, bakımını da kendim yapıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakımı kolay olsa gerek servise gerek duyulmuyorsa :/

      Sil
  3. Daha önce yaptırmadığım için pek bilgim yok ama iyi bir firma bulmak şart sonuçta doğalgaz, oldukça tehlikeli.

    YanıtlaSil
  4. Evet haklısınız. Şakası olmayacak bir konu.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.