Kişisel blog olarak kullanılabilecek 5 Blogger teması

21 Ocak, 2017
kişisel blog temaları
Kişisel blog temaları
Bu yazımda kişisel blog olarak kullanabileceğiniz 5 tane Blogger temasına yer verdim. Mobil uyumlu olan bu temaları tercih edebilirsiniz. Kişisel blog temaları, şablonlar...

1. ProMag Blogger Template

Dolu dolu ana sayfasıyla bu Blogger teması bir çok konuda paylaşımda bulunan bloggerların tercih edebileceği bir şablon. Görünüşe göre hızlı bir şekilde açılan bu tema mobil uyumlu ve SEO dostu. Slider ve açılır menünün yer aldığı bu temada farklı kategorilerin yer aldığı alanlarda mevcut. Ayrıca 404 Page not found sayfası da çok hoşuma gitti. Kişisel blog için önerebilirim.
ProMag Blogger Template
ProMag Blogger Template
2. The Essence Blogger Template

Özellikle kadın bloggerların tercih edebileceği, moda paylaşımları olan bir Blogger teması olabilir bu. Ana sayfasında slider bulunuyor ve mobil uyumlu bir tema. Slider kısmı biraz geç açılıyor olabilir ama gayet şık bir tema. Ayrıca ana sayfasında yer alan özet kısmı ve benzer içerikler kısmı da diğer Blogger temalarına göre biraz farklı tasarlanmış.
The Essence Blogger Template
The Essence Blogger Template
3. Movie Blogger Template

Film önerileri veya dizi önerileri paylaşan bloggerlar için tasarlanmış bu Blogger film teması, mobil uyumu ve oldukça şık bir tema. Sade bir tasarımı olan bu tema film önerileri için oldukça ideal.
Movie Blogger Template
Movie Blogger Template
4. Book Blogger Template

Bu temayı özellikle çok sevdim. Ana sayfada kitap şekli verilen postlar çok hoşuma gitti. Kitap önerileri ile ilgili paylaşımlarda bulunan bloggerlar bence çok sevecektir bu temayı. Bu tema da mobil uyumlu ve ana sayfasında bir tane slider bulunuyor. Yayınlar biraz geç açılıyor ama renk uyumu ve görünümü oldukça güzel.
Book Blogger Template
Book Blogger Template
5. Reading Blogger Template

Son Blogger şablon önerim ise bu tema. Tema diğerleri gibi mobil uyumlu ve şık bir tema. Ama diğerlerine göre biraz daha hızlı yüklendiğini söyleyebilirim. Ayrıca ana sayfada slider yok ve yayınların kronolojik olarak yan yana sıralandığı bir tema. Gayet güzel bir Blogger teması.
Reading Blogger Template
Reading Blogger Template
Bu yazımda bu kadardı sevgili dostlar. Konuyla ilgili aklınıza takılanlar olursa yorum bırakarak bana bildirebilirsiniz. Ayrıca yukarıda size önerdiğim Blogger temalarını Soratemplates.com adlı bir siteden aldım. Bu site de sağdan soldan topladığı temaları kendi tasarımıymış gibi kendi sitesinde yayınlamış. Ücretli ve ücretsiz seçenekleriyle temaları paylaşıyor. Satın almanızı önermem, ücretsiz indir seçeneğiyle gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz temaları. Çünkü ücretsiz temalarda sadece silinince otomatik olarak farklı siteye yönlendirme yapan gizli bir kod bulunuyor. Zaten bu gizli kodun nasıl kaldırıldığı ile ilgili yakın zamanda bir yazı paylaşacağım.

Son olarak "Blogger temaları ile ilgili bi' düşünelim" başlıklı yazımı okuyarak Blogger temaları nasıl Türkçeleştirilir öğrenebilirsiniz.

12 yorum:

  1. Teşekkürler. Kodun kaldırılması ile ilgili yazınızı bekliyor olacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, en yakın zamanda paylaşacağım..

      Sil
  2. Güzel temalar var gerçekten soratemplates.com da bende oradan aldım..Seçtiklerinde gayet kullanışlı. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bu tema tasarımcılarının, elektronik cihaz üreten firmalarla aynı kafada olmasına anlam veremiyorum.

    Şimdi, diyelim ki ben bir tema tasarımcısıyım. Her yeni temada daha iyisini yapmak için elimden geleni mi yaparım, yoksa kafama göre mi takılırım.

    Bu adamlar ikisini de yapmıyor. Bir temada olan sağlam bir özellik, diğer temada yok. Mesela yukarıdaki temaların bir yeri güzel olsa, başka bir yeri berbat oluyor. Göz zevkini bozuyor.

    Yani hocam, şahsen benimde Endonezya menşeili temaları paylaşmamda bundan kaynaklanıyor.

    Şu internet camiasında gerçek anlamda Adsense ve SEO uyumlu olup da görünüm açısından da göz zevkine hitap eden temalar üreten tasarımcılar bir elin parmaklarını geçmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum size. Paylaştığınız temalarda gayet şık temalar. Blogger'da tema konusu, oldukça uğraştıran bir konu. Ama bence sorun biz kullanıcılarda. Çünkü bizler Blogger'ı basit bir blog sistemi olarak kullanmıyoruz ve daha çok şey bekliyoruz. Örneğin bir haber sitesi, forum sitesi kurma çabası gibi. O yüzden ben açıkçası Blogger teması ile fazla vakit harcanmaması gerektiğini düşünüyorum. Daha çok içeriklere yönelik çalışmalar yapılması gerekir. Eğer daha profesyonel bir site görünümü isteniyorsa kesinlikle farklı sistemler kullanılmalı.

      Sil
  4. Merhabalar,
    ben vermiş olduğunuz temalardan bir tanesini seçtim ama buraya üst menü ekleyemedim bi türlü. nasıl yapıldığını açıklar mısınız? diğer yazınızda etiketler üst tarafa çekilmiyor onu ne yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağlantılar eklentisini kullanmanız gerekiyor bu tür temalarda üst menü için. Ayrıca temayı indirdiğinizde nasıl yükleneceğine dair bilgilerde klasörde yer alıyor.

      Sil
  5. Temalar gerçekten hoş ama tema tasarımcıları tema içerisinde gizli kodlar bulundurup backlink kazanıyorlar buda blogumuzun gelişmesine engel olan en temel nedenlerden birisi maalesef bence blog temalarını örnek alarak kendi temamız tasarlamak en iyisi .d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir şansınız varsa kesinlikle en doğru tercih olacaktır.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.