Hukuk otomasyon sistemleri ve yararlanabileceğiniz hizmetler

30 Haziran, 2017
Hukuk otomasyonu
Hukuk otomasyonu
Hukuk alanında kişilerin elde edecekleri pozitif yönlerin çoğunlukta olmasına rağmen başarılı bir kariyere sahip olunması için kişilerin hem davaların süreç aşamasında çok iyi bir gözlem yapmaları em de veri analizini sistemli bir biçimde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Siz de bu sistemli veri analizi işlemlerini klasik olan yöntemler ile gerçekleştirme gibi bir imkanı elinizde bulundurmuyorsanız ve bunu zor buluyorsanız yapmanız gereken en mantıklı adımın bir hukuk otomasyon sistemi için başvuruda bulunmak olduğunun da altının çizilmesi gerekmektedir. Otomasyon programına ek olarak avukat web sitesi kullanımını da benimsemek kişilerin kullanıma almaları gereken başlıca işlemlerden bir tanesidir. Bu şekilde kullanıcı ağınızı net bir biçimde genişletme ve daha fazla kişiye h,tep edebilme hakkını da elde edebilirsiniz. Avukatlar için web sitesi sistemi kapsamında kişilerin yaralanacakları sistemin özellikleri şu iki alt başlıktan oluşmaktadır;
  • Kurumlar ile alakalı olan genel verilerin depolanması ve arşiv işlemlerinin tamamı
  • Avukatların sahip oldukları müvekkiller ile alakalı olan datalar
Bu başlıklar hakkında kişilerin elde edecekleri hizmet karşılığında çok da yüksek bir miktar ödemeleri gibi bir durumun söz konusu olmayacağının da bilincinde olmalısınız. Avukat web siteleri işte bu noktada her kesimden bireyin ulaşım sağlayabilecekleri bir hizmet haline gelmektedir.

Otomasyon Sistemi


Hukuk otomasyon programları kapsamında bireylerin sistemden faydalanmaları için telefon ile ya da e-mail ile sisteme ulaşım sağlamaları yeterli olacaktır. Brunsia kapsamında hazırlanmış olan otomasyon programından faydalanmak isteyen bireylerin elde edecekleri olanaklardan bazıları şu biçimde sıralanmaktadır;
  • Borçlu abonelerin tespit edilmesi
  • İcra takibine düşmüş olan borçların tespit edilmesi
  • Tahsilat gelirlerinin belirlenmesi
  • Hukuk giderlerinin belirlenmesi
Hukuk otomasyonu içerisinde bu başlıkların elde edilmesi çok kısa bir sürede gerçekleşmekte ve sistemden faydalanmak için de genel ücrete ek bir tarife ortaya koyulmamaktadır. Hukuk bürosu otomasyon programı içerisinde siz de veri analizlerinizi ve data toplama sistemini çok daha düzenli bir hale getirebilir ve kısa sürede hızlı bir biçimde hareket edebileceğiniz bir elektronik yapı sahibi olabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Hukuki konularda çok eksiğiz.Güzel bir bilgi olmuş :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.