Meydan Ardıçlı Projesi

30 Haziran, 2017
Meydan Ardıçlı Projesi
Meydan Ardıçlı Projesi
Meydan Ardıçlı Projesi Özyurtlar güvencesiyle faaliyete geçmiştir. Aslen Bahas Holding ile ortak bir girişimde bulunulmuştur. Meydan Ardıçlı projesi eşsiz doğa manzarası ve 12000 metrekarelik yeşillik alanıyla hayallerdeki hayatı site sakinlerine sunmaktadır.

Kent hayatında bulamayacağınız pek çok özellik bu site alanında yer alıyor. proje hazırlanırken içerisinde pek çok sosyal imkân ve alan bulunmasına dikkat edilmiştir. Böylece kentin ortasında site içinde ayrı bir yaşam tarzı oluşturmak hedeflenmiştir.

Mimarisine dikkat ettiğimizde cumbalı evlerle görenleri hem geçmişe götürüyor hem de tarih ile bugünün karmasını bu yeni proje ile sunuyor. Alıcılara masalsı bir hayat vaat etmesinin sebeplerinden biri de evlerin mimarisidir. Her türlü sosyal imkânları, muhiti ve yeşillik alanıyla pek çok yönden hayallerin gerçekleşeceği bir proje hazırlanmış.

Projenin Özellikleri


Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi kapsamında toplam 1681 konut ve 125 adet de mağaza bulunmaktadır. Projenin kapladığı alan 67 metrekare olmakla birlikte bütün oda ve daire seçenekleri bulunmaktadır. Daire seçenekleri 1+0, 1+1,2+1, 3+1,+4+1 ve 5+1 gibi her aile yapısına uygun biçimde tasarlanmıştır. Ayrıca Meydan Ardıçlı projesinde toplamda 7 kat ve 27 blok bulunmaktadır.

Bu daire seçeneklerinden yararlanmak isteyenler için her bütçeye ve kişiye uygun ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Bu konutların ve projenin muhiti de oldukça önemlidir. Proje Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarına yakınlık bakımından da ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Okullara üniversitelere yakınlık da diğer avantajlı yönüdür. Aynı zamanda Tem Otoyoluna ve Akbatı AVM’ye de yakındır. Meydan Ardıçlı konutları 175 bin tl’den başlayan fiyatlarla alıcı bulmaktadır.

Site Özellikleri: Site yaşamında sosyal imkânlar son derece önemlidir. Fitnes merkezi, çocuk oyun alanları, kafe, restoran, kapalı otopark, süs havuzu, kameralı güvenlik, güvenlik ve saunası ile konforlu bir hayat sunmaktadır.

Bina Özellikleri: Meydan Ardıçlı’da bina içinde asansör ve hidrofor bulunmaktadır.

Konut Özellikleri: Konut özelliklerinde merkezi ısıtma ile ısı pay ölçer tercih edilmiştir.

Meydan Ardıçlı projesi hazırlanırken binanın yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Binalar deprem yönetmeliğine uygun olarak faaliyete geçmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.