Ödül İstanbul Beylikdüzü Projesi

30 Haziran, 2017
Ödül İstanbul Beylikdüzü
Ödül İstanbul Beylikdüzü
Başlangıçta Ukra İnşaat tarafından başlatılan Ukra City projesinin Özyurtlar İnşaat kapsamına geçmesiyle Ödül İstanbul Projesi ortaya çıktı.

Projenin kapladığı alan 39 bin 561 metrekare olarak biliniyor. Yapının tamamı düşünüldüğünde 41 katlı 8 blok içindeki daire ve ofislerle karşılaşıyoruz. Toplamda 1 bin 785 birim bulunan projede 2 bin 683 daire ile 102 ticari birim bulunmakta olup daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindedir. En küçük daireler 64 metrekare, diğerleri ise 2+1’ler 102-146, 3+1’ler 160 metrekare şeklinde farklılık göstermektedir. Bütün bu çalışmaların ise 36 ayda tamamlanması bekleniyor. Projenin 2.6.2017 tarihi için belirlenen fiyat listesine baktığımızda 179 bin ile 479 bin tl arasında değişen fiyatlar göze çarpmaktadır. Söz konusu daireler için ödeme seçenekleri ise 30 bin peşinat sunumuyla 36 aya, 50 aya ve 60 aya varan vadelerle karşımıza çıkıyor.

Ödül İstanbul Beylikdüzü adından da anlaşılacağı üzere Beylikdüzü ve Esenyurt bölgelerinde E-5’in yanında bir alanda hayata geçirilmektedir. Bu anlamda metrobüse sadece 5 dakika yürüme ile ulaşılabilmektedir. Bulunduğu konum itibariyle toplu taşıma araçlarına yakın ve sosyal imkânlar bakımından hemen her şeyin düşünüldüğü bir projedir. Daire satın almak isteyenler için satışlar Nlogo projesiyle aynı yerde yapılmaktadır.

Ödül İstanbul Projesinin Özellikleri


Ödül İstanbul, gerek bina içi özellikleri gerekse site özellikleri ile dikkati çekmektedir. Site özelliklerine baktığımızda; yüzme havuzları, fitnes merkezi, kafe ve restoranı, futbol ve basketbol sahası ile tenis kortu, çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik sistemi, açık ve kapalı otoparkları ile akla gelebilecek pek çok sosyal aktivitenin göz önünden bulundurulduğu bir planla karşımıza çıkıyor.

Diğer taraftan bina özellikleriyle de sizlere sorunsuz bir yaşantı vaat ediyor. su kesintilerine karşı su deposu önlemi; elektrik kesintilerine karşı jeneratör önlemi alınmıştır. Asansör, hidrofor ve resepsiyon da bina özellikleri içinde yer almaktadır. binalar merkezi sistem ile ısıtılmaktadır. Bina içinde teras, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, ısı pay ölçer ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca proje için binanın bütün deprem ve yapı ile ilgili denetim ve uygunluk belgeleri alınmıştır.

2 yorum:

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.