Firma siteleri için Blogger kullanılabilir mi?

29 Temmuz, 2017
Krumsal, firma web siteleri
Krumsal, firma web siteleri
Kurumsal firmalar ya da küçük ölçekli firmaların web siteleri için Blogger bloglar kullanılabilir mi? Blogger bloglarını firma sitelerine uyarlamak mümkün mü?

Blogger da Wordpress gibi bir nevi içerik yönetim sistemi ama host alanına hakim olmadığımız için bir çok konuda sınırlandırılıyoruz. Ama bu demek değil ki bir firma sitesi için Blogger alt yapısından faydalanamayız.

Firma tanıtım sitelerinde olması gereken bir çok özelliği emek harcayarak Blogger'da elde etmek mümkün. Hatta Blogger'ın bir Google ürünü olması o sayfanın daha kısa sürede indexlenmesine ve kısa sürede üst sıralara çıkmasını sağlayacaktır.

Kurumsal web sitelerinde kullanılan bir çok dil mevcuttur ama benim bahsettiğim basit firma tanıtım sitelerinde Blogger kullanmak çok mantıklı. Hatta büyük e ticaret sitelerinin blog sayfaları için bile Blogger kullanılabilir.

Ama Ümit Blogger'da nerede domain nerede mail sistemi? Firmamızın sitesi .blogspot.com uzantılı mı olsun?

Tabi ki hayır, bu zamana kadar paylaştığım bir kaç konu bir Blogger bloguna bam başka hava katabilir. Örneğin daha önce paylaştığım Godaddy'den alınan domaini Blogger'a entegre etme başlıklı yazımla dilediğiniz domaini bloga entegre edebilirsiniz. Hatta şu Yandex kurumsal maili Godaddy domaine entegre etme başlıklı yazımla birlikte kurumsal mail sistemine bile sahip olabilirsiniz. E peki sabit bir ana sayfa nasıl oluşturacağız, blog içeriklerini nereye gizleyeceğiz?
Bu yazılarımdan da faydalanabilirsiniz.

Sonlara doğru...

Yani uzun lafın kısası Blogger sistemiyle firmanız için bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Neyse konuyu fazla uzatmadan bitireyim. Eğer yaptırmak istediğiniz ama maliyeti yüzünden yaptırmadığınız firma siteleri varsa ya da aklınızda satış yapabileceğiniz, hizmet verebileceğiniz bir projeniz varsa bir Blogger blog sayfası ile bunları başarmanız mümkün.

Konuyla ilgili olumlu olumsuz eleştirilerinizi, sorularınızı yorum yaparak benimle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.