Aksiyon ve bilim kurgu film önerileri

09 Mart, 2018
Bu haftaki MovieJest yazımda birbirinden harika filmlere yer verdim. Tabi yine aksiyon yine bilim kurgu.😉 Sırasıyla izlediğim ve izlemenizi tavsiye ettiğim filmler şunlar: Adalet Birliği, Thor 3, Uzaydan Gelen Fırtına, Küçülen Hayatlar ve Jumanji. Aksiyon sevmeyenler kesinlikle Küçülen Hayatlar filmini es geçmesin.

Adalet Birliği (Justice League), IMDb 7.0


Adalet Birliği (Justice League)
Adalet Birliği (Justice League)
Bir de DC dünyası var değil mi? Aralarında en çok sevdiğim kahraman Superman. Hatırlarsanız bir önceki filmde Superman hayatını kaybetmişti. Bu filmde ise geri dönüyor. Ayrıca Batman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi diğer yıldızlarda filmde yer alıyor. Filmin konusundan pek bahsetmek gerekmiyor sanırım. Çünkü yine Dünyayı kurtarma çabaları işlenmiş, klasik yani. Ama izlemenizi tavsiye ederim, hoş bir film.


Thor 3, Ragnarok, IMDb 8.0


Thor 3, Ragnarok
Thor 3, Ragnarok
Serinin diğer iki filmini büyük keyifle izlemiştim. Ama bu film daha iyi olmuş sanki. Komediye biraz daha ağırlık vermişler ama gayet güzel olmuş. Konusundan bahsetmek gerekirse Hela'nın dönüşü diyebilirim. Thor'un kız kardeşi olan Hela, babasının ölümüyle tutsaklıktan kurtulur ve Asgard'ı yok etmeye başlar. Hela'yı durduran isimler arasında ise Hulk'ın olması ve bu mücadelede Thor meşhur çekicinin kırılması kesinlikle ilginizi çekmeli. Mutlaka izleyin.

Uzaydan Gelen Fırtına, IMDb 5.4


Uzaydan Gelen Fırtına
Uzaydan Gelen Fırtına
Bu filmin 5.4 puan almış olması beni gerçekten şaşırttı. Film hakkında yapılan yorumlara da göz attım ve kesinlikle daha yüksek puan almalıydı. Neyse filmden bahsedelim. Bir adet bilim kurgu filmi Uzaydan Gelenler. Filmin konusu ise doğal felaketlerin önüne geçebilmek için bilim adamları tarafından tasarlanan uydu ağı diyebilirim. Bu sistem sayesinde artık doğal afetlerin önüne geçilebiliyor ve Dünya kurtuluyor. Ama kötü insanları unutmamak gerek... İzlenebilir bir film, tavsiye ederim.

Küçülen Hayatlar (DownSizing), IMDb 5.7


Küçülen Hayatlar (DownSizing)
Küçülen Hayatlar (DownSizing)
IMDb konusunda bu filmde nasibini almış ama kesinlikle muhteşem bir film olduğunu söyleyebilirim. Dünya nüfusunun kontrol edilemez hale gelmesi bilim insanlarını çözüm arayışına iter. Sonunda ise Norveçli bilim insanlarının muhteşem çözümü uygulanmaya başlanır. Bu çözüm her ne kadar dahice olsa da biraz tuhaf. Çünkü insanlar küçültülüyor. Evet insanları 12 cm e kadar küçülterek kaynak tüketimini minimuma indirgemeye çalışıyorlar. Daha fazla bahsetmeme gerek yok sanırım. Kesinlikle izleyin derim.

Jumanji (Vahşi Orman), IMDb 7.2


Jumanji (Vahşi Orman)
Jumanji (Vahşi Orman)
Bu film macera severlerin çok hoşuna gidecektir ama IMDb puanı bi tık fazla olmuş sanırım. Film oldukça eğlenceli ve keyif vericiydi. Ailecek hafta sonu izleyebileceğiniz tarzda diyebilirim. Konusundan bahsetmek gerekirse dört liselinin bulduğu bir oyun konsolu ile kendilerini gerçek bir yaşam mücadelesi içerisinde bulmalarından bahsediyor diyebilirim. Zaten filmin eski versiyonunu hatırlayanlar mutlaka olacaktır. Tabi gelişen teknoloji ile film daha iyi efektlere ve daha gerçekçi sahnelere sahip diyebilirim. Bu da izleyin dediklerim arasında.

2 yorum:

  1. Küçülen hayatları çok merak ettim. Bir fırsat bulursam direk izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.